Få tak for hjælpen med et værdibevis på 2.500 kr.

Vil du hjælpe med at gøre din autoriserede Škoda-servicepartner endnu bedre? Så vil vi gerne låne din Škoda til en værkstedstest, hvor medarbejderne bliver testet i, hvor skarpe de er.

En værkstedstest er et værktøj til at kvalitetssikre os som dit lokale autoriserede Škoda-værksted. Det er ikke nyt, at vi bliver testet for at sikre kvaliteten. Men det er forholdsvis nyt, at Škoda samarbejder med Teknologisk Institut om at plante fejl. Og det er et godt værktøj til at sikre, at du altid får den service du betaler for. 

Værkstedstesten er med til at sikre kvaliteten af serviceeftersynene. Det er en stikprøve, men den giver et signal om, hvor vi skal sætte ind for at forbedre servicen på vores værksted. Desuden kontrolleres det, om Servicerådgiveren håndterer din henvendelse efter de regelsæt, som er udstukket af Škoda fabrikken.

Vil du hjælpe?

Vil du også være med til at sikre den velkendte Škoda-kvalitet? Så skal du blot tilmelde dig og din ŠKODA på Škodas hjemmeside. 

Hvis du bliver udtrukket, vil du få besøg af en konsulent fra Teknologisk Institut før og efter service. Fejlene, der bliver plantet inden servicebesøget, har ingen sikkerhedsmæssig betydning.

Som tak for hjælpen får du et værdibevis på 2.500 kr.*, som du kan benytte til hvad som helst i vores forretning. 

Mere om Škoda værkstedstest

*Kan ikke ombyttes til kontanter

c3b68a45-d3e1-48ee-b8a7-ddd9e10b4560_637629148137721572.jpg