ŠKODA Skanderborg på nye hænder

Maul Biler sender ŠKODA-stafetten videre til Dirksen.

Tilsammen har de to familiedrevne bilfirmaer i Skanderborg, Dirksen og Maul, mere end 100 år på bagen. Og nu tager begge butikker et skridt mod fremtiden. Dirksen A/S, som i forvejen handler med Volkswagen erhverver ŠKODA forhandlingen fra Maul Biler pr. 1. januar 2022.

Maul Biler, der i forvejen er Nissan forhandler, øger fokus på salg og leasing af nyere, brugte biler, samt udviklingen af deres nye online platform.

På den måde bliver begge bilhuse mere fokuserede og konkurrencedygtige til gavn for kunderne og forretningen. Dirksen får fordele af synergien med Volkswagen og ŠKODA  i samme hus, og Maul Biler får frihed til at satse på nye trends og forretningsområder, lyder det fra de to bilfolk.

Da vi valgte at sælge ŠKODA forhandlingen var det vigtigt, at den kom sikkert i mål. Det gør den hos Dirksen, som er kendt for høj kvalitet og kundeservice, siger Brian Maul, der nu glæder sig til at handle med biler og værkstedsydelser på mere fleksible vilkår.

Og vi var glade for at bolden blev spillet til os. Vi ser frem til at overtage det stærke ŠKODA brand som Maul Biler igennem mange år har opbygget i Skanderborg og glæder os til at byde alle ŠKODA kunder velkomne, udtaler Dirk Larsen.

De to bilhuse imødeser nu ombygninger, så de kan matche den nye verden, og kunderne kan følge med i udviklingen i de to bilhuse på www.maulbiler.com og www.dirksen.dk.