Maul Biler A/S

Historien om familievirksomheden Maul Biler A/S

Maul Biler A/S er en familievirksomhed startet af familien Maul for mere end 30 år siden. Firmaet drives i dag af familien sammen med en række dygtige medarbejdere. Flere har været med i over 10 år,  enkelte over 20, og der er løbende kommet nye kræfter til.

Fra campingvogn til store salgslokaler

Det var Ove Maul, der som en rigtig iværksætter i 1982 startede firmaet ved at købe et par brugte biler, som blev istandsat og solgt  fra privatadressen i Ry. Inden længe var der basis for at købe en erhvervsgrund, hvor bilerne kunne udstilles, og der blev indrettet salgskontor i en brugt campingvogn. 

Efter bare 1½ år blev campingvognen byttet ud med et rigtigt kontor, og der kom udstilling og værksted til. I 1985 blev Ulla Maul ansat sammen med en enkelt salgsmedarbejder. I 1987 blev Maul Biler forhandler af Mitsubishi og der blev ansat mekanikere og en reservedelsmand, så der nu var 5 mand til at betjene kunderne. I 1991 var forretningen blevet for lille og rykkede til Skanderborg, hvor mange af kunderne også dengang kom fra. Der blev bygget en splinterny forretning på Grønlandsvej 2, som blev indviet i september 1991. Kundekredsen voksede hastigt, og i juni 2000 blev der på Danmarksvej bygget et nyt og endnu større bilhus, der senest er blevet moderniseret i 2013. På dette tidspunkt havde Ove Maul fået øje på ŠKODA, der havde lanceret en helt ny strategi, både hvad angik kvalitet og image. Samtidig var mærket var i stærk fremgang, og fra marts 2001 har vi været autoriseret ŠKODA-forhandller med både nye biler, service, reparation, reservedele og udstyr. 

Mere familie ombord

Salget steg i de kommende år støt, og især lokalt var der stor fremgang. I starten af 2010 kom Brian Maul, søn af Ulla og Ove Maul og uddannet biløkonom, ind i firmaet. 

I dag er det Brian Maul der driver Maul Biler, sammen med 25 medarbejdere der hver dag deler gavmildt ud af deres viden og kunnen og fremfor alt bestræber sig på at give en god og seriøs rådgivning. 

Siden dag ét har kunderne haft førsteprioritet og det er vigtigt for os, at kunderne får en god oplevelse. Derfor måles kundetilfredsheden også konstant.