Skal du med på ŠKODA holdet – DIRKSEN søger tekniker

Vi søger en kollega til vores nye ŠKODA team, da kunderne står i kø. Vi har nemlig netop overtaget SKODA forhandlingen og det autoriseret Serviceværksted fra Maul biler i Skanderborg, hvilket har givet ekstra mange skønne kunder.

Du får mulighed for at være med til at bygge vores nye ŠKODA team op og kommer med til arbejde med branchens nyeste modeller indenfor personbiler.  

Vores forretning er gearet til at gøre dig dygtigere og vi tilbyder løbende uddannelse, så erfaring med SKODA er ikke et krav.

Hvem er vi?

Dirksen er en familieejet virksomhed med over 60 år på bagen, 50 medarbejdere og med afdelinger både i Skanderborg og Odder. Vi vægter det sociale højt og selvom der er fart på i hverdagen, skal der være plads til dårlige jokes og god kage.

Vi forhandler og servicerer nogle af branchens stærkeste brands med både ŠKODA og Volkswagen i huset samt som autoriseret Audi Servicepartner.

Har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt og hvor der er fokus på det nære og på relationer?  Så vil vores servicechef Henrik Dalskov rigtig gerne høre fra dig på tlf: 20 33 88 99 eller via mail: hedas@dirksen.dk.